O nama:

Tvrtka HL Comitatu d.o.o. je osnovana 2012 godine kao trgovinsko poduzeće sa proširenom djelatnošću knjigovodstvenih usluga i marketinga.
Trgovinska djelatnost veleprodaje kojom se bavimo obuhvaća zastupstva poznatih svjetskih robnih brandova široke primjene.
Zastupnici smo za Hrvatsku talijanske tvrtke WORK ITALIA koja posluje od 1986. godine te se bavi istraživanjem, proizvodnjom i prodajom sigurnosnih proizvoda visoke kvalitete protiv električnih rizika.
Robne marke koje koje distribuiramo ili prodajemo su 3M, Makita,Hitachi,Dronco,Tyrolit, Ks Tools,Caramba,Jokisch, Weicon,Cerva ,ATG i niz drugih koje svojom kvalitetom prednjače na hrvatskom tržištu što su naši partneri i prepoznali. Preko naše Internet trgovine www.24diskont.com nudimo maloprodajnim kupcima širok doseg proizvoda iz naše prodajne ponude.

Knjigovodstveni tim sa višegodišnjim iskustvom na području, računovodstva, financija, kontrolinga i poslovnog savjetovanja pruža kompletnu uslugu vođenja računovodstva i poslovnog savjetovanja malim i srednjim poduzećima, obrtima i slobodnim zanimanjima.
Kroz dosadašnje poslovanje imamo iskustva sa poduzetnicima raznih struka i veličina. Obzirom da je svaka tvrtka jedinstvena,možete računati da ćemo uvijek napraviti dodatan napor, kako bismo pronašli najbolja rješenja upravo za Vas.
Posebnu pažnju posvećujemo početnicima.Želimo Vam olakšati prve korake.
Nama prepustite brigu o knjigovodstvu, zakonskim propisima i raznim institucijama, a Vi se u potpunosti prepustite poslovnim izazovima.Odlučite li svoje povjerenje ukazati nama, jamčimo Vam potpunu diskreciju, kvalitetu i profesionalnu uslugu, koja je u cijelosti usklađena sa računovodstvenim standardima i propisima Republike Hrvatske.