O nama:

Tvrtka HL Comitatu d.o.o. je osnovana 2012 godine kao trgovačko poduzeće sa proširenom djelatnošću knjigovodstvenih usluga i marketinga. Trgovačka djelatnost veleprodaje kojom se bavimo obuhvaća zastupstva poznatih svjetskih robnih brandova u asortimanu alata te malih poljoprovrednih strojeva. Zastupnici smo za Hrvatsku talijanske tvrtke WORK ITALIA koja posluje od 1986. godine te se bavi istraživanjem, proizvodnjom i prodajom sigurnosnih proizvoda visoke kvalitete protiv električnih rizika. Robne marke za koje smo eksluzivni zastupnici za područje Republike Hrvatske su RURIS vrtni program i program malih poljoprivrednih strojeva, DAEWOO program alata, BOLTER ručni alati, WASPPER viskotlačni motorni perači koji se proizvode u Slovačkoji, WELDSTAR program aparata za zavarivanje i RAPTER programa električnih i baterijskih alata. Ostali brandovi koje prodajemo su 3M program abraziva, MAKITA profesionalni alati i Villager strojevi i alati.
Preko naše Internet trgovine www.24diskont.com nudimo maloprodajnim kupcima širok doseg proizvoda iz naše prodajne ponude te veleprodajnim kupcima odobravamo dodatni popust. Za svu našu robu maloprodajnim trgovinama smo u mogućnosti osigurati promotivne materijale i police za izlaganje robe.

Knjigovodstveni tim sa višegodišnjim iskustvom na području, računovodstva, financija, kontrolinga i poslovnog savjetovanja pruža kompletnu uslugu vođenja računovodstva i poslovnog savjetovanja malim i srednjim poduzećima, obrtima i slobodnim zanimanjima. Kroz dosadašnje poslovanje imamo iskustva sa poduzetnicima raznih struka i veličina. Obzirom da je svaka tvrtka jedinstvena,možete računati da ćemo uvijek napraviti dodatan napor, kako bismo pronašli najbolja rješenja upravo za Vas. Posebnu pažnju posvećujemo početnicima.Želimo Vam olakšati prve korake. Nama prepustite brigu o knjigovodstvu, zakonskim propisima i raznim institucijama, a Vi se u potpunosti prepustite poslovnim izazovima.
Odlučite li svoje povjerenje ukazati nama, jamčimo Vam potpunu diskreciju, kvalitetu i profesionalnu uslugu, koja je u cijelosti usklađena sa računovodstvenim standardima i propisima Republike Hrvatske.